El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Barcelona

Data
AvuiDimecresDijousDivendresDissabteDiumengeDilluns
  Ennuvolat Plugims Plugims Ennuvolat Clarianes Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 155565025040
Cota de neu (m) 130014009000180001100
T. màxima (ºC) 13151415181415
T. mínima (ºC) 67771197
Vent 0 km/h C 10 km/h O 0 km/h C 5 km/h O 25 km/h O 25 km/h O 20 km/h O
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Assolellat, amb boires matinals

Cel serè o poc ennuvolat en general. Fins a primera hora del matí hi haurà alguns estrats baixos matinals a la depressió Central i al prelitoral sud que localment persistiran fins al migdia al nord del sector. A més, des de primera hora del matí fins al final de la tarda es formarà nuvolositat, sobretot de tipus baix, al sector central del litoral i prelitoral. No es descarta algun ruixat feble i minso al sector central del litoral i prelitoral durant el matí, on estarà entre poc i mig ennuvolat, si bé al matí quedarà localment molt ennuvolat. Boires matinals. Temperatura mínima i màxima similar o lleugerament més alta.

La mar: Maror amb àrees de marejol a tota la zona marítima.

Demà: El cel estarà serè o poc ennuvolat fins al migdia, tret de punts de la depressió Central, on hi haurà bancs d’estrats baixos. A partir de llavors, la nuvolositat augmentarà de nord-oest a sud-est i el cel quedarà cobert o molt ennuvolat a partir del vespre. S’espera precipitació feble i minsa al Pirineu i Prepirineu a partir del migdia i no se’n descarta de dispersa en altres indrets del país. Temperatures sense canvis importants.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET