Tota l'agenda

Cerca

Del
al

Prop de Salt

Diumenge, 03 març 2024

Fires

Girona
Fòrum del formatge artesà i català

12.15. Espai Sentits. Formatges a la cuina amb Girona Excel·lent, amb Jordi Àvila.

12.30. Espai Fòrum. El formatge al petit comerç i a la restauració, amb Manel Guirado.

13.30. Espai Sentits. Tast dels formatges Guanyadors del Concurs de Formatges Artesans de Catalunya, amb Pep Nogué.

14.00. Espai Gastro. Dinar Rissottada amb Marc Ribas.

14.30. Espai Fòrum. A2Gramòfons, amb Xavier Salvà.

16.00. Espai Sentits. Els pastissos de formatges d'en Jordi Ferrer, amb Jordi Ferrer.

17.00. Espai Fòrum. Presentació de la IGP Formatge Garrotxa, amb Hble. Sr. David Mascort.

17.15. Espai Sentits. La cuina Pim Pam de Cal Formatger, amb Marc Masó + Laia Manté.

18.00. Espai Fòrum. La història de les nostres formatgeres, amb Trinitat Gilbert.

18.30. Espai Sentits. La cuina formatgera d'en Marc Ribas, amb Marc Ribas.

Besalú
Besalú, ciutat jueva

Tot el dia. Mercat del call.

11.00 a 13.00 i 16.00 a 18.00. Micvé. Portes obertes.

12.00. Visita guiada Shalom, shalom.

16.30. Visita guiada Un passeig pel call.

L'Escala
Vila del Llibre

11.00. Alfolí de la Sal. Radioteatre Mar Negra. Pòdcast.

11.30. Escenari Port - Espai infantil. Taller El viatge d'Ulisses. L'Odissea com mai te l'havien explicada. Amb Meritxell Blay.

11.30. Port 25 Galeria d'Art. Diàleg Editar els clàssics grecs d'avui, amb Lídia Solés, Jaume Torrent i Jordi Raventós.

11.30 a 13.30. La Riba. Taller familiar Serigrafia d'alfa a omega, amb Mireia Córdoba.

12.00. Alfolí de la Sal. Diàleg La Grècia de Petros Màrkaris o el rerefons social de les novel·les del comissari Kharitos.

13.15. Escenari Port. Recital Una passejada per la literatura grega, de la mà dels nostres traductors. Amb Carme Callol i Jaume Comas.