Sense - Avui

Vichy Catalán ja té 125 anys d'història

Vichy Catalán comercialitza una de les aigües minerals naturals carbòniques de més prestigi i reputació del món

Alguns dels noms més emblemàtics de la cuina cata­lana, com Carme Rus­ca­lleda, del Sant Pau de Sant Pol de Mar, Fer­ran Adrià, d'El Bulli de Roses, Santi San­ta­ma­ria, del Racó de Can Fabes, Joan Roca, del Celler de Can Roca, i Mey Hof­mann van par­ti­ci­par ahir en l'home­natge que el món de l'hos­ta­le­ria i la res­tau­ració va fer a la firma Vichy Catalán pels seus 125 anys d'història.
L'home­natge, que es va fer al llarg de tot el matí a la Sala Oval del Palau Naci­o­nal de Cata­lu­nya, l'havia orga­nit­zat l'Ins­ti­tut Català de la Cuina i els Gre­mis i Esco­les d'Hos­ta­le­ria de Cata­lu­nya, per des­ta­car la con­tri­bució d'aquesta aigua al desen­vo­lu­pa­ment de la res­tau­ració i la cul­tura gas­tronòmica del nos­tre país.

A la seva inter­venció, Fer­ran Adrià va des­ta­car que la seva relació per­so­nal i pro­fes­si­o­nal amb Vichy Catalán ve de lluny, atès, va dir, que és una firma "que sem­pre ha aju­dat el sec­tor de la cuina i la res­tau­ració, fins i tot en moments difícils, com a prin­ci­pis dels anys noranta, quan ningú ho feia". Al seu torn, Santi San­ta­ma­ria, va reve­lar que l'aigua de Vichy Catalán és magnífica "per cui­nar les ver­du­res".

El pre­si­dent del grup Vichy Catalán, Joan B. Renart i Cava, va agrair l'home­natge i va des­ta­car els esforços de la firma en el sec­tor de la cuina i la seva con­tri­bució a la rea­lit­zació d'estu­dis científics que demos­tren els bene­fi­cis de la ingesta d'aigua mine­ral per a l'orga­nisme. També va des­ta­car que Vichy Catalán "crea riquesa i amb la seva acció empre­sa­rial és motor de l'eco­no­mia".

Vichy Catalán comer­ci­a­litza una de les aigües mine­rals natu­rals carbòniques de més pres­tigi i repu­tació del món.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.