Canals
Retorn als orígens
La cuina de les nostres àvies torna a estar de moda. Però innovada i reinventada. Els rostits, els canelons, les sopes i escudelles i els guisats a la cassola guanyen posicions a les cartes dels restaurants, però també en format ‘take-away’ per menjar a casa o a la feina.
En una safata que conté un plat de la nostra cuina tradicional no hi ha només un retorn als gustos i textures de la nostra infància sinó un producte de proximitat, sa i autèntic
Aquesta proposta culinària ha estat ben rebuda pels comensals, que aprecien la innovació en els plats tradicionals
La cuina tradicional catalana ha experimentat en els darrers anys un retorn a les seves arrels. Les últimes tendències culinàries confirmen que la cuina de les nostres àvies està de moda, però reinventada i modernitzada. Els rostits, els canelons, le...
Escriure un comentari
Identificar-me.
Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar.
Vull ser usuari verificat.
Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.