Canals

Retorn als orígens

La cuina de les nostres àvies torna a estar de moda. Però innovada i reinventada. Els rostits, els canelons, les sopes i escudelles i els guisats a la cassola guanyen posicions a les cartes dels restaurants, però també en format ‘take-away’ per menjar a casa o a la feina.

En una safata que conté un plat de la nostra cuina tradicional no hi ha només un retorn als gustos i textures de la nostra infància sinó un producte de proximitat, sa i autèntic
Aquesta proposta culinària ha estat ben rebuda pels comensals, que aprecien la innovació en els plats tradicionals

La cuina tra­di­ci­o­nal cata­lana ha expe­ri­men­tat en els dar­rers anys un retorn a les seves arrels. Les últi­mes tendències culinàries con­fir­men que la cuina de les nos­tres àvies està de moda, però rein­ven­tada i moder­nit­zada. Els ros­tits, els cane­lons, le...

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.