Canals

Us proposem tres plats bàsics de la cuina tradicional catalana elaborats amb ingredients de proximitat i de temporada i, sobretot, a l’abast de totes les butxaques

Bo, fàcil, senzill i barat

Els productes de proximitat, frescos i de temporada, ajuden a realçar els sabors i fan que els plats siguin més autèntics i saludables.

La cuina tra­di­ci­o­nal cata­lana és cone­guda per la seva riquesa de sabors i ingre­di­ents, amb plats deli­ci­o­sos que reflec­tei­xen la cul­tura i la història del nos­tre país. Una de les carac­terísti­ques prin­ci­pals d’aquesta cuina és l’ús de pro­duc­tes de prox...

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.