Necrològiques

SOCIETAT

Mor Josep Font, antic alcalde de Barberà i fundador del grup automobilístic Maas

L’empresa té concessionaris amb onze marques en diferents comarques de la demarcació de Barcelona

L’empresari i exalcalde Barberà del Vallès Josep Font i Sallent, un dels fundadors del grup automobilístic Maas, va morir dimecres als 92 anys, segons ha confirmat l’actual president, Josep Pont. L’empresa, de la qual en va ser el primer president, té uns 500 treballadors és un dels conglomerats més poderosos de Catalunya amb instal·lacions al Vallès Oriental, Vallès Oriental, Baix Llobregat, Bages i l’Anoia. Comercialitza les marques Citroën, DS, Nissan, KIA, Seat, Skoda, Cupra, Opel, Fiat, Jeep i Abarth.

Font va començar la seva trajectòria professional al Banc Sabadell mentre estudiava comptabilitat i peritatge mercantil. Als anys seixanta va introduir-se en el sector del motor de la mà de Joan Pont, que també treballava al Sabadell. El primer projecte va ser un concessionari de la marca italiana de motos Vespa.

L’empresari, que va ser l’alcalde de Barberà els últims anys del franquisme, va participar en la inauguració de Ciutat Badia i de l’autopista A-18. Els que el van tractar el defineixen com un home de diàleg. Als anys setanta va deixar les seves funcions al Banc Sabadell i es va dedicar exclusivament a la seva nova empresa. En va ser president, de fet, fins a la seva jubilació.

L’actual president del grup, Josep Pont, ha escrit una nota per acomiadar el seu antic soci: Com apunta l’actual president de Maas, Josep Pont, “Va destacar pel seu carisma. Gràcies al seu tarannà persistent, es va convertir en una peça clau del nostre engranatge, capaç de transformar una petita societat d’amics en un grup empresarial líder del sector automobilístic català”. Segons ell, “Font ens ha marcat el camí per on continuar creixent, gràcies a uns valors fonamentats en el diàleg i la comprensió”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia