Necrològiques

societat

Mor Carles Espígol, històric gerent de la Clínica Girona i exalcalde de Canet d’Adri

Va liderar el trasllat del centre al nou edifici del carrer Barcelona, inaugurat el 2022

L’històric gerent de la Clínica Girona Carles Espígol i Camps, que també va ser alcalde de Canet d’Adri, ha mort als 70 anys. Després de jubilar-se havia continuat al capdavant del centre com a conseller delegat. La notícia arriba tot just un dia després del traspàs de Toni Fàbregas, el director d’accidents de trànsit de la clínica.

El 30 de desembre de l’any passat Espígol va deixar la gerència després de liderar-ne el trasllat des del carrer Joan Maragall i les diferents dependències de Juli Garreta i Lorenzana al nou edifici del carrer Barcelona, que es va completar l’abril del 2022. Espígol havia treballat al Banc Atlàntic abans d’entrar a la clínica per portar-ne la comptabilitat quan Félix Ibáñez n’era el gerent. Va reflotar econòmicament el centre i va modernitzar les instal·lacions. Va ser qui va portar el pes de les negociacions per al trasllat de la clínica perquè no deixés el terme municipal de la ciutat.

Va ser el batlle per Independents de Canet d’Adri des del 2015 fins al 2021. Va deixar el càrrec el maig del 2021, quan afrontava el tram final de la construcció de la nova clínica. Havia entrat al consistori com a regidor el 2003 i el 2019 va aconseguir revalidar el càrrec amb una gran majoria absoluta.

Era un gran aficionat al futbol. Havia jugat com a davanter centre amb diversos equips, com el Coma Cros, el Cassà i el Vidreres, entre d’altres i era també un gran seguidor del Girona .

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia