Sense - El Punt

L'enterrador d'Ana María Martos vol la llibertat

L'home que va posar el cos en un bidó de ciment al·lega que no fugirà

La defensa de Josep Maria Tarragüell Lago ha presentat recurs contra l'ordre de presó dictada contra aquest empresari, que va admetre que l'any 2004 havia enterrat dins d'un bidó de ciment el cos d'Ana Maria Martos, desapareguda a Sant Feliu de Llobregat. La defensa al·lega que Tarragüell, un home de més de 60 anys, no eludirà l'acció de la justícia, perquè està arrelat i té domicili conegut, precisament la casa davant de la parcel·la on dimecres passat la policia va trobar el cos d'Ana Maria Martos després de cercar i treballar durant dotze hores amb un georadar i una retroexcavadora.

La policia va arribar fins al lloc on era el cadàver gràcies a una informació aportada des de l'entorn mateix d'Ana Maria Martos. Aquesta, quan va desaparèixer, havia estat víctima d'una engalipadora professional, la vident Norma Beatriz Kuike, i del seu fill Diego Ismael Felipof (ara mateix detinguts a l'Argentina), que li haurien fet vendre el pis i el cotxe i li haurien estafat més de 100.000 euros.

Es considera “víctima”

Tot apunta que Martos va morir apunyalada per Kuike quan va anar a reclamar que li tornés els diners que li havien estafat, i que el crim es va perpetrar al garatge de la casa de Tarragüell, on Kuike i Martos havien arribat juntes. Josep Maria Tarragüell també es considera una “víctima” de Kuike, ja que amb les seves arts com a pitonissa i vident, diu, el dominava fins al punt que li va entregar la parcel·la com una donació. Tarragüell assegura que Kuike li va deixar el cadàver de Martos al garatge i li va assegurar que ja enviaria algú per endur-se'l, i que, com que passaven els dies i no hi va anar ningú, ell mateix el va enterrar. Kuike i el seu fill, que regentaven un negoci de venda d'automòbils de segona mà a l'Hospitalet de Llobregat, a través del qual van captar Ana Maria Martos, van fugir a l'Argentina després del crim i aquesta setmana han estat arrestats a Buenos Aires.

Identificada per l'ADN

La policia científica ha identificat formalment el cos de dins el bidó com el d'Ana María Martos a través de l'ADN, després de fer la comparativa amb la mostra facilitada pels familiars, que ja en disposaven una de la desapareguda. Els forenses continuen fent anàlisis del cadàver, que va haver de ser separat del ciment que el cobria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.