Sense - Sortim

La recepta

Assaborint el Penedès

CAL BLAY VINTICINC fa gala de la seva cuina de mercat, molt vinculada al territori, i ens proposa degustar l'ànec mut farcit amb prunes i pinyons

El 1982 va obrir a Sant Sadurní Cal Blay, el pri­mer res­tau­rant del matri­moni for­mat per Pere Carda i Maria Tor­ner. Ara, tres dels seus fills, en Santi –a la foto–, l'Anna i en Jordi, por­ten les reg­nes i el negoci ori­gi­nari ha dei­xat pas al res­tau­rant eno­gas­tronòmic Cal Blay Vin­ti­cinc, en què els plats –ela­bo­rats amb pro­duc­tes ecològics i de pro­xi­mi­tat– i els vins i caves que es poden degus­tar evi­den­cien una ferma aposta pel Penedès. La cuina tra­di­ci­o­nal de la Maria –com­bi­nada amb les noves tendències gas­tronòmiques– hi és molt pre­sent, però també la filo­so­fia fami­liar: l'objec­tiu és que el cli­ent mengi bé i se senti ben atès.

lL.S.

Recepta: Ànec mut del Penedès farcit amb prunes i pinyons i reducció de vi ranci
Cal Blay Vinticinc. Carrer de Josep Rovira, 27. Sant Sadurní d'Anoia
INGREDIENTS:
Ànec mut del Penedès, prunes, orellanes, pinyons i vi ranci.
Cal Blay aposta per l'enoturisme i organitza tot tipus de maridatges i activitats. S'ha convertit en una empresa de restauració i càtering i gestiona altres restaurants a Barcelona i Tarragona.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.