Sense - Avui

Jolie i Pitt, més encaramel·lats que mai

La parella acapara l'atenció a Cannes i desmenteix els rumors d'una crisi matrimonial

Sembla que tot va com una seda i que els rumors que deien que Angelina Jolie i Brad Pitt passaven per una greu crisi matrimonial són fruit -només- de les males llengües que no suporten la felicitat de la parella. Per tal de fer callar la gent els dos actors van mostrar-se ahir més encaramel·lats i feliços que mai i -això és molt important- sols. Que s'hagin deixat la prole a casa sembla que els ha relaxat una mica.

La parella va posar ahir al vespre sobre la catifa vermella de Cannes tot el glamur que fins ara s'havia vist amb comptagotes. No es van deixar d'agafar ni un sol segon i van ser els protagonistes indiscutibles de la foto més esperada del festival. Ell anava amb esmòquing negre -al revés de com havia anat al matí durant la roda de premsa de presentació d'Inglourious Basterds, de Quentin Tarantino, on es va presentar de blanc tipus el Gran Gatsby. Ella lluïa un vestit de gasa rosa pàl·lid amb dos grans talls a la faldilla llarga que deixaven que se li veiessin les cames. Duia un pentinat estil vampiressa i els llavis pintats de vermell cirera. Amb un escot molt pronunciat al davant i una espatlla descoberta, mitja esquena li quedava a l'aire i deixava entreveure un dels seus enormes tatuatges.

Sobre la catifa vermella no van dubtar a firmar autògrafs mentre Quentin Tarantino animava la concurrència ballant a l'estil Vincent Vega (John Travolta) a Pulp fiction, la pel·lícula amb què fa quinze anys va guanyar la Palma d'Or.

Angelina i Brad havien arribat dimarts a la nit a Cannes, ell procedent de Nova York i ella de l'Haia, on va assistir al judici contra el líder militar rebel congolès Thomas Lubanda, acusat de reclutar nens com a soldats durant la guerra a la república democràtica del Congo. Ja saben que ella, ambaixadora de bona voluntat de les Nacions Unides, sempre està al costat de les causes més humanitàries.

La parella va sopar al luxós restaurant Michelangelo (amb altres actors) i després va passar la nit a l'hotel Eden Roc, on s'allotgen totes les estrelles durant el festival.

Aprofitant l'expectació creada per la presentació de la pel·lícula de Tarantino, ahir també van passejar per la catifa vermella estrelles com Sharon Stone, Ornella Mutti, Dita Von Teese, Elsa Pataky i Claudia Cardinale.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.