Necrològiques

COMUNICACIÓ

Mor el jove periodista de la BBC escocesa Nick Sheridan

Tenia 32 anys i havia escrit tres novel·les infantils

Commoció a la BBC i en la seva audiència a Escòcia. Un dels seus presentadors més joves i coneguts, Nick Sheridan, ha mort als 32 anys, segons ha confirmat el mitjà a través d’un comunicat d’un dels seus antics companys i amic, Gary Smith. S’han afegit als missatges de condol reconeguts polítics del país, com l’antiga líder nacionalista, Nicola Sturgeon, i l’actual Primer Ministre, Humza Yousaf.

Tot i que la notícia ha tingut un abast internacional, de moment ningú ha informat del motiu real de la seva mort. En els últims mesos se sabia que patia una malaltia letal. Sheridan, que va néixer a Wexford (Irlanda) era popular sobretot pel seu treball a la delegació escocesa de la BBC però també havia publicat amb èxit les seves tres primeres novel·les dirigides a un públic infantil. De fet, havia presentat un programa informatiu per nens al canal irlandès RTE News2day. Un cop es va unir a la BBC va començar com a periodista de carrer abans d’esdevenir un dels presentadors de les notícies i ser un convidat regular del programa de ràdio BBC Radio Scotland.

Havia començat a fer de reporter al diari Metro i també havia estat investigador i professor a la Universitat. Tot i que en aquests últims mesos havia exercit de “freelance”, era un convidat regular en alguns dels programes més vistos i escoltats de la cadena,.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia