Necrològiques

CULTURA

Mor Susan Buckner, l’actriu que va fer d’animadora a ‘Grease’

L’actriu nord-americana Susan Buckner, coneguda pel seu paper en el popular film musical Grease (1978), va morir el passat 2 de maig als 72 anys, segons ha confirmat el seu publicista a mitjans del seu país. Abans d’iniciar la seva trajectòria en el cinema, Buckner va ser coronada el 1971 com a Miss Washington i aquell mateix any va ser finalista de Miss America en un temps en què els concursos de bellesa gaudien d’un gran seguiment als EUA.

Després de petites aparicions a la televisió i en films de poc pressupost, el gran moment per a l’actriu arribaria quan tenia 25 anys. En el procés de selecció de Grease va ser escollida en el paper d’animadora (Patty) de l’institut Rydell, on tenia lloc la història d’amor entre Sandy (Olivia Newton-John) i Danny (John Travolta). El film, dirigit per Randal Kleiser, es va convertir en un clàssic del seu gènere gairebé des del dia de la seva estrena.

El 1981 va participar juntament amb una jove Sharon Stone en un dels múltiples projectes de terror de Wes Craven Deadly blessing. A partir de llavors les seves aparicions a Hollywood van ser esporàdiques i només com a convidada especial. El seu nom es pot veure en els crèdits de sèries com Vacaciones en el mar en la saga de films Loca academia de policias.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]