Necrològiques

POLÍTICA

Mor l’històric exalcalde de Llambilles Pere Serra

Va ser jutge de pau i membre del grup d’havaneres Voramar

L’exalcalde de Llambilles Pere Serra i Marcó, que va ser el batlle del poble entre el 1990 i el 1996, ha mort avui als 70 anys. També era conegut al poble i a les comarques gironines per la seva afició a la música i a les havaneres. Va ser membre d’uns dels grups que porta més anys recorrent el país, Voramar. A Llambilles, on va viure-hi tota la vida, va exercir de jutge de pau entre el 2007 i el 2015.

Sempre en les files de Convergència, va estar-se a l’Ajuntament uns trenta anys entre el temps que va passar a l’oposició i els que va exercir d’alcalde. En la seva vessant política també va ser conseller comarcal just quan es va establir el Consell del Gironès. El seu fill, Gerard Serra, que ara és regidor de Tots per Llambilles, assenyala que probablement dos dels projectes més rellevants que va poder completar són el cementiri del poble i la potabilització de l’aigua.

En l’àmbit professional va treballar la major de la seva vida en el sector de la banca. Si la seva passió per la política local l’ha heretat el seu fill també va traspassar el seu amor per la música popular catalana a la seva filla, la Tona Gafarot, coneguda cantautora i membre d’un dels grups d’havaneres més coneguts dels últims temps a Catalunya, Les Anxovetes.

La cerimònia de comiat tindrà lloc aquest dissabte a les 5 de la tarda a la parròquia de Llambilles.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.