Necrològiques

POLÍTICA

Mor Josep Pujol, antic alcalde de Sant Agustí de Lluçanès durant 28 anys

Va estrenar-se com a regidor el 1983 i va ser un dels batlles més longeus d’Osona

Josep Pujol i Boladeras, que va ser alcalde de Sant Agustí de Lluçanès durant 28 anys, ha mort als 72 anys, segons ha informat l’agència ACN. Va ser regidor des del 1983 durant tres mandats i alcalde des de l’any 1995. Va ser un dels batlles més longeus d’Osona. L’any 2023 va anunciar que no es tornava a presentar com a candidat per Junts. El Consorci del Lluçanès i altres institucions com l’Ajuntament de Prats de Lluçanès van expressar ahir el condol en conèixer la notícia. La cerimònia de comiat ha tingut lloc aquest dimecres.

Pujol va estar, en total, 40 anys al consistori fent funcions de regidor i alcalde, sempre en llistes associades a l’entorn de Convergència. Entre els projectes dels quals se’n sentia més orgullós hi havia l’arribada de l’aigua potable a totes les cases. Amb tot, fa uns anys admetia en una entrevista a El 9 TV que el projecte de la depuradora, que s’arrossega des del 1995, s’havia convertit en un autèntic malson. També recordava que quan va començar a exercir de regidor l’Ajuntament no tenia ni telefon.

Sant Agustí és un municipi de la comarca del Lluçanès però està adscrit administrativament a la d’Osona. Té poc més d’un centenar d’habitants, que es dediquen sobretot a activitats agrícoles i a la ramaderia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia