Necrològiques

SOCIETAT

Toni Fàbregas, històric discjòquei i locutor de ràdio a Igualada

Pioner del sector nocturn va començar a punxar discos als anys setanta

El discjòquei i locutor igualadí Toni Fàbregas Sisquella, molt vinculat al món de la ràdio, va morir el passat dissabte als 72 anys a causa d’un càncer, segons han publicat mitjans locals com Ràdio Igualada i la Veu de l’Anoia. Era molt conegut no només a la ciutat sinó també a tota la comarca de l’Anoia per ser un dels punxadiscos titulars de les discoteques més conegudes. A la ràdio va col·laborar en alguns programes musicals de Ràdio Igualada i d’Anoia Ràdio, emissora de la quan en va ser el director.

En una entrevista que li va realitzar Jordi Cuadras el 2013 al Diari d’Igualada recordava els seus inicis com a discjòquei als anys setanta: “Tot això de la música i la nit ja m’agradava; tocava la guitarra i la bateria en diversos conjunts de música com Los Ferozes o Toni i Los Enigmas. Més tard vaig començar a punxar en un dels primers pubs de la ciutat, el Racó de capvespre, amb un sol plat i al cap de poc van obrir la discoteca Jack London, també a Igualada, i em van fitxar. Per comprar música nova anava a França i, a París o Saint Tropez, visitava les discoteques, parlava amb els DJ, escoltava el que posaven i ho comprava per portar coses que encara faltava molt perquè arribessin aquí.”

Fàbregas va tenir quatre discoteques, en va inaugurar deu, en va decorar sis i va punxar en una trentena. Li agradava rememorar que fins i tot mentre feia la mili a Mallorca en va inaugurar una.

La cerimònia de comiat va tenir lloc el passat diumenge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a

[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia