Necrològiques

SOCIETAT

Dol a la Fundació Els Joncs per la mort de Francesc Fayol, un dels patrons

L’empresari, que havia fundat Interserveis de Salt, s’havia jubilat fa poc

L’empresari gironí Francesc Fayol Suñol, que era patró vitalici de la Fundació Els Joncs, va morir diumenge passat de forma sobtada als 66 anys, poc després de la seva jubilació. El seu emotiu comiat va tenir lloc ahir al tanatori Mémora de Girona.

Fayol, que ara vivia a Vilablareix, havia fundat a Campllong una petita empresa i comerç d’electrodomèstics, Interserveis 2022 SL, que actualment té la seu al Passeig Marquès de Camps de Salt i que continua en marxa tot i que ell ja se n’havia desvinculat.

Va entrar a col·laborar a la Fundació Els Joncs perquè la seva filla discapacitada formava part de la coneguda escola del centre. Portava més de vint anys essent un puntal en la junta del patronat com a vocal. La seva pèrdua ha estat un cop per als seus amics i companys.

El vicepresident segon de l’entitat, Jesús Candel, remarca el seu tarannà discret però al mateix temps sempre “amb un somriure” a la cara. “La seva disposició a col·laborar i treballar era sempre absoluta. No deia mai que no a res i era realment una persona implicada amb tota la nostra feina. Just fa poc, després de jubilar-se, ens havia dit que tindria més temps per fer coses. Podia passar desapercebut però la seva feina es feia notar”

Entre l’empresa i la fundació, admet Candel, en Francesc tenia poc temps per col·laborar en altres àmbits. “La seva altra gran afició això sí eren els viatges amb la colla d’amics de sempre.”

Tenia dues filles i estava casat amb Maria Carmen Caro Nieto.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia