Necrològiques

SOCIETAT

Mor als 35 anys l’infermera navarresa coneguda com a ‘Mamá de Rizos’

Compartia a Instragram la seva batalla diària contra el càncer

L’infermera navarresa Sonia Cámara del Río (Pamplona), coneguda a les xarxes socials com a Mamá de Rizos, ha mort als 35 anys, segons ha informat el Diario de Navarra. Tenia un càncer des de feia un any i mig i compartia amb la seva comunitat de seguidors a Instagram –gairebé 200 mil–publicacions de la seva vida diària i de la seva lluita contra la malaltia.

Segons recorda el diari navarrès, Cámara es va llicenciar en Infermeria a la Universitat de Pamplona i exercia la seva professió a l’hospital universitari de la ciutat. Combinava la feina des d e feia anys amb la creació de continguts a la xarxa. També va formar part de la banda musical Zizur.

A finals del 2022 va fer saber amb naturalitat el diagnòstic de la seva malaltia amb els seus seguidors. Des de llavors explicava a la xarxa com comptabilitzava la lluita contra la malaltia amb la vida en família. Estava casada i tenia dos fills de 2 i 4 anys.

En una entrevista en el propi diari va afirmar que no havia tingut dubtes de fer veure aquesta part de la seva vida privada: “Com no puc seguir mostrant el meu dia a dia sense explicar què comporta una malaltia com aquesta si això precisament forma gran part de la meva dia?” “És la motxilla que porto a sobre i la compartiré igual com sempre he fet amb els altres aspectes del meu dia a dia”, hi va afegir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia