Necrològiques

societat

Mor Mònica del Raval, la prostituta del documental de Francesc Betriu

Es va fer famosa a tot Espanya per la seva aparició al programa ‘Callejeros’

Mònica del Raval, una icònica exprostituta del barri barceloní, ha mort als 60 anys, segons ha donat a conèixer una de les seves amigues, Samantha Ballentines, a Instagram. Va saltar a la fama de la mà del cineasta català Francesc Betriu, que va rodar un documental sobre la seva vida el 2009 precisament amb el nom que tothom la coneixia: Mònica del Raval. Posteriorment va aparèixer un capítol del conegut programa Callejeros en el qual se la va batejar com La reina del Raval . El maquillatge, la corona de plàstic i els seus cabells la van convertir en una dona inconfusible.

El vertader nom de la Mònica era el de Ramona Coronado García. Va néixer el 1965 en un petit municipi de la Manxa (Villafranca). Als anys vuitanta va arribar a Barcelona, on va començar a exercir de prostituta i va fer amistat amb Carmen de Mairena, que s’acabaria convertint en una estrella televisiva. Mònica també va aparèixer fent petits papers en algunes produccions cinematogràfiques espanyoles. En la seva aparició televisiva a Callejeros va reconèixer que havia tingut relacions amb milers d’homes fins al 2015, quan es va retirar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia