Necrològiques

societat

Mor Jimmy Giménez-Arnau, un dels personatges més icònics de la premsa rosa

Va estar casat amb Maria del Mar Martínez-Bordiú, neta del dictador Francisco franco

Una dels personatges més coneguts pels aficionats a la premsa rosa espanyola, el periodista i escriptor Jimmy Giménez-Arnau (1943), ha mort als 81 anys. La notícia la va comunicar ahir la seva última dona, Sandra Salgado González, en el programa de la cadena Ten Ni que fuéramos shhh, en una tertúlia en la qual molts dels seus integrants van compartir pantalla en espais com Sálvame o Deluxe a Telecinco. En aquests programes, com en tants altres, Giménez-Arnau, que es considerava un “seductor”, va conrear una fama de polemista que el va convertir en assidu en molts espais de televisió porqueria.

Arnau va fer el salt a la fama el 1977 quan es va casar amb una de les netes de Francisco Franco, María del Mar Martínez-Bordiú. Va aprofitar aquells moments per publicar tot un best-seller: Yo, Jimmy. Mi vida entre los Franco. El matrimoni va quedar dissolt el 1993 per un tribunal. A partir dels anys vuitanta va promoure la figura de playboy en les revistes més de moda i va aprofitar perfectament programes molt populars per vendre la seva figura d’enfant terrible de la nit de Madrid.

El seu pare era diplomàtic i va néixer en un transatlàntic que navegava cap al Brasil. Es va llicenciar en Dret i Periodisme i als anys setanta i vuitanta va ser corresponsal de guerra i va escriure diferents novel·les i assajos, el més conegut el que va tractar sobre la mort dels marquesos d’Urquijo.

Antena 3 Ràdio el va fitxar per presentar Hora de lobos però on sempre es va sentir més a gust va ser en les tertúlies, primer amb Luis del Olmo a Protagonistas i després col·laborant en programes de gran audiència com La máquina de la verdad, Tómbola, Sabor a ti o Sálvame. A Protagonistas va protagonitzar una de les seves escenes més recordades quan l’antiga model i musa del PP Norma Duval li va tirar una sabata quan Giménez-Arnau i va dir “neonazi” en ple debat. El 2009 també es va barallar en directe a Sálvame amb el periodista Pipi Estrada, un fets que van acabar als jutjats.

El 1994 va ser detingut per la policia espanyola a Madrid i el van enxampar amb 10 grams de cocaïna. Ell mateix havia escrit i dirigit un film anomenat Cocaína el 1980 en què va participar-hi també com actor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia