Necrològiques

societat

Mor Toni Fàbregas, director d’accidents de trànsit de la Clínica Girona

Tenia 66 anys i era l’ expert del centre en la gestió amb les asseguradores

Un històric de la Clínica Girona, Toni Fàbregas i Julià (Anglès, 1958), ha mort aquesta matinada al seu domicili als 66 anys de forma inesperada ja que els últims dies havia anat a la feina. Era autònom i en aquests últims anys havia portat com a director la gestió dels accidents de trànsit i la relació amb les asseguradores. També tenia la seva pròpia empresa de gestions mèdiques i era el responsable de la Unitat d’Accidents de Fisiomèdic Trànsit.

Va començar a treballar com administratiu al conegut centre mèdic a meitat dels anys setanta. Després va fer un parèntesi per treballar en una empresa familiar abans de tornar a ser un home important a la Clínica Girona.

Un dels seus amics i companys era Pitu Rigau, director administratiu i de recursos humans de la clínica, ha recordat la seva figura: “Era sobretot molt amic dels seus amics i li agradava sobretot compartir aquesta amistat en una taula fent una bona xefla”. Una de les grans aficions de Fàbregas era el futbol i el Barça. “Solia organitzar sopars amb tots els amics quan hi havia partits de Champions.”

La cerimònia de comiat tindrà lloc demà a les 4 de la tarda al tanatori Mémora de Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia