Necrològiques

Obituari

En record d’en Toni Fàbregas

Ens ha deixat en Toni Fàbregas Julià. Era un històric de la Clínica Girona. Compromès amb el teixit associatiu de la vila d’Anglès en la seva joventut. El matí d’aquest dijous, quan el doctor Bronsoms em va comunicar la trista notícia, vaig fer una regressió tot recordant el temps passat. En Toni era un bon pare de família, amic dels seus amics, un gran company, excel·lent professional, sempre disposat a ajudar la gent.

Recordo amb una certa nostàlgia quan per les Gales d’Anglès va ser investit com el primer hereu de la vila. En Toni va ser un element força actiu en el CE Anglès, la comissió de festes i les activitats adreçades al jovent. Els qui hem tingut la sort de compartir una petita o gran part de la seva vida des d’una vessant o altra, en podem estar ben orgullosos. Toni, et trobarem a faltar i lamentem el buit que ens has deixat. Tot i les circumstàncies, desitjo de bon cor que aquest darrer viatge el puguis fer amb tota la pau que et mereixes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia