Necrològiques

Carles Espígol: “Me’n vaig satisfet de la feina feta”

Avui és un dia trist per al municipi de Canet d’Adri. Qui va ser alcalde del municipi des de l’any 2015 fins l’any 2021 i anteriorment regidor durant 12 anys ha mort aquest divendres, dia 20 de setembre, a conseqüència d’una llarga malaltia.

Persona d’idees clares, proper, afable i bon negociador. Treballador incansable tant al capdavant de la gestió municipal i també com a gerent de la Clínica Girona. Independentista convençut i lluitador, valent i ferm!

“Me’n vaig satisfet de la feina” va ser el títol de l’entrevista que se li va fer a en Carles Espígol l’any 2021 amb motiu del seu cessament com a alcalde per centrar-se de ple en l’acabament de la nova Clínica Girona.

Durant el seu mandat es van tirar endavant obres cabdals per al municipi, com ara la compra dels terrenys de l’entorn del pavelló, l’eixamplament de ponts, l’adquisició de l’equipament públic La Sala de Canet, entre d’altres. També va haver de gestionar i afrontar la complicada situació de la covid-19 en un Ajuntament de pocs recursos i una població molt disseminada. Tothom recorda aquella època especialment dura perquè va colpejar els ànims del món sanitari i de tota la població.

En Carles Espígol serà recordat per la bona gestió a l’Ajuntament de Canet d’Adri, però encara més com a bona persona, propera, justa i sempre disposada a ajudar.

Tots els membres de la corporació i el personal de l’Ajuntament volem expressar el nostre profund sentiment i compartir amb la família el gran dolor de perdre una persona de tanta vàlua com en Carles. Ell se n’ha anat, però el seu llegat continua ben viu.

Gràcies per tot, gràcies per tant. Te’n vas satisfet de la feina feta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a

[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia