Necrològiques

comunicació

Sara Vitores, periodista de la cadena SER

Mor als 52 anys d’una malaltia rara una de les principals col·laboradores del programa ‘Hoy por hoy’

La periodista radiofònica Sara Vitores (Àvila), que treballava a la Cadena SER, va morir dimarts als 52 anys víctima d’una malaltia rara relacionada amb el càncer. Això la va impulsar a fundar l’Associació de Tumors de Vies Biliars.

La mort la va confirmar el programa Hoy por hoy, en què havia treballat en els darrers anys, que va dedicar unes paraules a la seva companya al seu perfil de X: “Era optimista, afectuosa i detallista, una persona plena d’alegria que contagiava els seus amics i companys. Així és com la recordarem.”

Vitores es va llicenciar en periodisme a la Universitat Pontifícia de Salamanca. Va iniciar la seva trajectòria professional a Ràdio 3, en el programa Oyentes sin fronteras. Posteriorment va passar per l’emissora municipal d’Alcalà de Henares abans de signar un contracte per la SER el 2006. Primer va treballar en el periodisme local a Ràdio Madrid abans de ser una de les veus de programes d’abast estatal de gran audiència, com a Vivir que son dos días, Hora 25 i Hoy por hoy, en què va coordinar l’espai del magazín.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia