Necrològiques

política

Mor als 61 anys Feliu Guillaumes, exdiputat convergent al Congrés

Va ser un dels fundadors i president de la Joventut Nacionalista de Catalunya

Dia de dol a Junts x Catalunya. L’exdiputat de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) al Congrés Feliu Guillaumes i Ràfols (Camprodon, 5 de desembre, 1962) ha mort aquest dilluns a la matinada als 61 anys, segons ha informat el partit a la xarxa X (abans Twitter). Va ser candidat a l’alcaldia pels convergents a Mollet del Vallès, municipi on va arribar a ser tinent d’alcalde i portaveu després de les eleccions del 2011.

Guillaumes, que va ser un dels membres fundadors de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC), va ser representant del partit tres vegades a la cambra espanyola (1995-996, 2011-2015 i 2017-2019). Va se president de les joventuts del partit entre el 1990 i el 1994 i membre de la Federació Nacional d’Estudiants de Catalunya i de la Internacional de Joves Nacionalistes.

S’havia afiliat a CDC el 1978. Es va llicenciar en Filosofia i Lletres i va treballar en el Cos Superior d’Administració de la Generalitat i com a director de recursos humans de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès.

Al Congrés va ser vocal de la Comissió de Justícia Interior, de la Comissió de Pressupostos i de la Comissió de Reglament i portaveu adjunt de la Comissió de Defensa.

El secretari general de Junts, Jordi Turull, s’ha mostrat consternat per la mort de Guillaumes. “Des de ben joves vam compartir tants i tants moments. Moments personals, polítics i professionals. Una persona sàvia i un gran patriota que va estimar i va servir profundament Catalunya i la seva ciutat, Mollet, des de molts fronts i tota la vida. Una abraçada a la família i tots els seus amics”, ha escrit en el seu compte a X.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia