Necrològiques

Joan Jordà, a Salt et recordem

Joan Jordà i Avellana va morir el 22 de desembre als 47 anys

Aquest matí m'he despertat amb la notícia de la mort d'en Joan Jordà. Coneixia en Joan de la seva etapa com a cap de gabinet d'alcaldia de l'Ajuntament de Salt. Jo aleshores era regidor de l'Ajuntament a l'oposició i tothom sap la nostra posició crítica respecte de l'ús i abús d'aquests càrrecs. En Joan, però, de seguida em va sorprendre. En Joan realment treballava per l'Ajuntament de Salt, pel poble de Salt. Com a petit exemple només vull dir que, després de molts anys, encara no he conegut cap altre cap de gabinet d'alcaldia que ens passés el seu telèfon. I, evidentment, que mostrés el nivell de dedicació i disponibilitat que mostrava en Joan.

En Joan era l'autèntic solucionador de problemes al poble. Era la persona a qui tothom sabia que podia recórrer si hi havia qualsevol problema. Si aquell punt de llum que s'havia muntat per a la festa de les entitats o del que sigui no tenia corrent. Si hi havia qualsevol malentès, conflicte... el que fes falta. En Joan feia servir molt una frase: “No perdem temps discutint sobre qui té la culpa, la tinc jo, ara anem a solucionar el problema.” El que vam trobar més a faltar quan va haver-hi canvi de govern va ser en Joan. Ara feia anys que no el teníem per Salt, per això penso en aquelles persones que el trobareu a faltar d'una manera molt més recent. Penso en els familiars i amics, i he volgut fer aquestes quatre ratlles perquè sapigueu que d'àmbits i indrets diversos en tenim un gran record.

Joan, per tot el que vas suposar per a Salt, i més d'una vegada he pensat a dir-t'ho: moltes gràcies.

(*) Ramon Muñoz i Salló és exregidor de l'Ajuntament de Salt

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a