Necrològiques

Lluís Molins i Florejachs

Exalcalde d'Amer

Lluís Molins i Florejachs, que va ser alcalde d'Amer entre el 1991 i el 1993, va morir el dia 25 de desembre a l'edat de 88 anys.

Lluís Molins era fill de Balaguer (Noguera) però estava vinculat a Amer des de feia molts anys. De fet, va canviar aviat el paisatge de la Noguera pel del mar i es va dedicar professionalment a navegar. Després d'haver viscut molts anys a Barcelona i d'haver voltat per mig món com a mariner, el 1984 es va establir definitivament a Amer, tot i que ja feia més de 30 anys que mantenia una estreta relació amb el poble com a estiuejant. Ell mateix reconeixia que la primera vegada que va anar a Amer va haver de consultar en un mapa on era el poble, però amb els anys va aconseguir una plena integració a la vila i es declarava “absolutament feliç en aquesta població”.

El 1991, ja jubilat, es va presentar a les eleccions municipals en les llistes de la coalició CiU i va ser elegit alcalde el 26 de maig del 1991. Però dos anys més tard, el 1993, va presentar la dimissió al·legant “greus problemes familiars”.

Casat amb Luciana Albanell Jacquelinet i pare de cinc fills, Josep Lluís, Jordi, Albert, Magda i Xavier, la cerimònia exequial se celebrarà avui dijous, dia 27 de desembre, a les 4 de la tarda, a l'església parroquial de Santa Maria d'Amer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a