Necrològiques

Lluís Martí Salló

Extinent d'alcalde i expresident de l'Associació de Comerciants de Banyoles

L'extinent d'alcalde i expresident de l'Associació de Comerciants de Banyoles Lluís Martí Salló va morir dissabte, dia 5 de gener, a l'edat de 62 anys. Els seus funerals van tenir lloc ahir dilluns, dia 7 de gener, a l'església de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

Nascut a Vilafreser el 1950, Martí va compaginar la seva activitat en la política local amb la seva professió de comerciant i la col·laboració amb diversos mitjans de comunicació locals. També va ser un conegut col·leccionista, fotògraf aficionat i autor del llibre La Puda i el seu balneari (2001). Al consistori va ser-hi al mandat d'entre els anys 1983 i 1987, després de presentar-se, com a independent, en el número quatre de la llista de CiU. L'alcalde d'aleshores, Pere Hernández, li va encomanar les àrees de govern local i comerç i turisme. En el vessant de botiguer, Martí va ser l'impulsor i propietari d'establiments dedicats a la moda, a Banyoles i altres ciutats de la demarcació, amb el nom de Stephens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a