Necrològiques

Jordi Rovira Pujadas

L'home tranquil

En Jordi era un home tranquil, que va dedicar la seva vida a la família i a la fàbrica on treballava: La Selva.

La família va ser un dels seus dos pilars fonamentals: la Maria Àngels, la seva dona, sempre propera; la Clara i en Jordi, els seus fills; els joves; els seus estimats néts, l'Edu, l'Arnau, en Pau i en Pere; els pares, sogres i germans.

Amb tots ells compartia tots els moments lliures que li deixava la vida laboral. Sempre pacient, dialogant, comprensiu i model involuntari dels qui vàrem tenir la sort de compartir amb ell sobretaules, festes tradicionals i esdeveniments familiars.

La fàbrica era la seva altra passió, on va treballar des dels quinze anys oferint la seva lleialtat absoluta a un projecte d'empresa, passant per diferents departaments i mostrant encara més les seves qualitats humanes i laborals.

Va ser constant, discret, esforçat, sacrificat, abnegat, amb la consciència de pertànyer a un col·lectiu que havia d'empènyer en una sola direcció, amb companyonia, altruista, dialogant i orgullós de pertànyer a una empresa, La Selva, que va créixer en paral·lel a la seva pròpia maduració personal. Lluïa un clauer d'empresa que mostrava refet cada cop que obria la porta de casa o del cotxe. Així durant 50 anys, celebrant una festa homenatge que se li va dedicar en la seva jubilació.

Va viure sempre sent un home tranquil, pacient i reflexiu per trobar les millors solucions a cada moment, i sobretot... va ser un home bo i de pau.

(*) Els fills de Jordi Rovira Pujadas recorden el seu pare, que va morir dijous passat, 14 de febrer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.