Necrològiques

Josep Banal i Bertran

Restaurador i jutge de pau de Banyoles

El restaurador Josep Banal i Bertran, jutge de pau de Banyoles des del 1994, va morir ahir dilluns, dia 24 de juny, a l'edat de 78 anys.

Nascut a Banyoles el 29 d'octubre del 1934, Josep Banal havia regentat un bar restaurant a la capital del Pla de l'Estany, per la qual cosa era una persona molt coneguda, però alhora ell mateix tenia un ampli coneixement dels banyolins. De fet, Josep banal es definia com un “banyolí que estima Banyoles” i el fet de “conèixer i ser conegut” el va ajudar molt a desenvolupar les tasques de jutge de pau.

Banal desenvolupava el càrrec des del 1994 i el que el va moure a presentar-s'hi va ser la seva voluntat d'ajudar i orientar els banyolins per tal de solucionar els problemes tan bé com fos possible.

Casat amb Dolors Portas i Pons, i pare de dos fills, Xavier i Albert, la cerimònia religiosa se celebrarà demà dimecres, dia 26, a 2/4 de 10 del matí, a l'església parroquial de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a