Necrològiques

Sor Dolors Roqueta i Johé

Germana de la caritat, va ser missionera a l'Índia durant gairebé 50 anys

La germana de la caritat Dolors Roqueta, que va ser missionera a l'Índia durant prop de cinc dècades, va morir el dia 7 d'octubre als 91 anys d'edat i després de 67 de vida religiosa.

Nascuda a Sant Dalmai (Selva), el 8 d'abril del 1922, de molt jove, després de passar per Barcelona i la Comunidad del Sanatorio de Madrid, va ser destinada a l'Índia el 1954. Durant gairebé 50 anys va entregar la seva vida a aquella terra: Nadiad, Bengaluru, els hospitals de Mokhasan i Vadodara i les missions d'Ambarnath i Mandal van ser algunes de les seves destinacions. A més de les tasques espirituals, també orientava la població en aspectes eminentment pràctics, com ara la construcció de pous. El 2002 va tornar a Catalunya i es va incorporar a la comunitat de Betània de Vilafranca del Penedès i el 2005 a la comunitat de la Residència Mare Ràfols, de la mateixa població, on finalment va morir.

Al cel ens trobem.

(*) Jaume Vilà és investigador cultural

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.