Necrològiques

Isidre Serra, en ‘Sidru'

Record en la seva memòria

En Sidru, el meu bon amic, ens ha deixat.

Recordo moments inoblidables de la nostra infantesa, quan érem carn i ungla, ja que allà on anava l'un, l'altre també: a pescar al riu, a parar ballestes, a fer les típiques malifetes de mainada sense cap mala intenció, tot i que a vegades en sortíssim escalfats i ruixats d'aigües perfumades de l'orinal! També recordo les nits d'estiu quan paràvem la fresca tot mirant les estrelles intentant veure on era el Carro, l'Óssa Major i les altres constel·lacions. En Sidru també va ser el meu àngel de la guarda, perquè un dia em va salvar quan m'estava ofegant en una bassa, i jo tan sols tenia 3 anys i mig... i per tantes i tantes altres coses i moments viscuts junts estaré eternament agraït al que ha estat el meu bon company i amic.

Descansa en pau, Sidru.

El teu amic Bertu.

Isidre Serra Serra va morir el dia 9 d'abril del 2014, a l'edat de 63 anys. Vivia a Blanes. La cerimònia exequial es va celebrar ahir, a les 12 del migdia, a la parròquia d'Estanyol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia