Necrològiques

Francesc Kleiner i Cornell

Un home vinculat molts anys al món del ciclisme

Diumenge passat, 15 de juny, vam ser presents a Torroella de Montgrí per donar l'últim adéu a Francesc Kleiner, que va estar durant molts anys vinculat al món del ciclisme al Baix Empordà.

Fou fundador del Club Ciclista JK Esport, així com organitzador de proves ciclistes en carretera i BTT, promotor del ciclisme infantil, president del comitè de competició i membre de la junta directiva de la Federació Catalana de Ciclisme durant uns quants anys.

Aquesta brillant tasca li va ser reconeguda i premiada amb la concessió el passat 2013 de la Medalla de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, un guardó que distingeix i premia totes aquelles persones que practiquen esport o treballen per l'esport de manera desinteressada, dedicant-hi part de la seva vida.

Des de la Federació Catalana de Ciclisme expressem el nostre més sentit condol a la Francesca i a tota la seva família i amics.

Descansi en pau.

* Francesc Moradell, delegat de la FFC a Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia