Necrològiques

Francesc Ferragut i Frigola, “en Paco”

Ens ha deixat un saltenc memorable, el Sr. Francesc Ferragut i Frigola, “en Paco”, un home estimat per molts, de posat tranquil i afable, sempre disposat a donar un cop de mà on calgués.

Des de l'Ajuntament de Salt i, especialment, des de l'àrea de Gent Gran, voldríem agrair la seva participació durant molts anys en el Consell Consultiu de la Gent Gran, tot recordant la seva col·laboració en les diferents activitats que s'organitzaven: la Festa de la Gent Gran, les caminades, el Projecte Riu... Sempre estava a punt per ajudar. Era conegut per molta gent per la seva trajectòria com a futbolista, fet pel qual va rebre la medalla a l'esport el 2004. La seva trajectòria esportiva va començar al Club Infantil Sant Josep de Salt i va continuar al Coma-Cros, i més endavant va anar cap al Girona i a un munt de clubs més. També era habitual la seva col·laboració amb les Cuineres de Salt, de les quals la seva dona és un membre actiu.

Voldria fer arribar una sentida abraçada a tota la família.

(*) Jordi Viñas és alcalde de Salt

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a

[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia