Necrològiques

En record de Josep Blanch Gironell

Un castelloní estimat per tothom

Ens acaba de deixar un d'aquells castellonins que eren estimats per tothom. No conec ningú que no parlés bé d'en Blanch. Una d'aquelles persones que romandran en el nostre record, per molts i diversos motius: per la seva persona, la seva funció i pel que va significar per als castellonins. Josep Blanch va lliurar-se durant molts anys al seu poble, va estrenar el paper d'agent de policia local, una novetat. Precisament per això, va aconseguir l'admiració i l'estima de molts de nosaltres, fos quina fos la nostra generació; ell sempre sabia congeniar amb tothom. Persona atenta, educada i responsable, serien alguns dels adjectius amb què podríem definir en Pitu, l'últim supervivent d'un triangle format per tres referents: en Manolo García, en Miquel Osuna i ell.

Era un home bo i entranyable. Encara ara recordo els consells que em donava quan jo era alcalde, assegut sempre al mateix banc del carrer Panissars, amb la bicicleta al seu costat i un munt de gent al seu voltant que sempre l'escoltava atentament.

Descansi en pau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia