Necrològiques

Miquel Font Mateu

Pastisser de Salt

Se n'ha anat en Miquel Font, se n'ha anat el pastisser, el pintor, el pare, l'avi, l'amic, el veí.

Se n'ha anat una gran persona i un gran saltenc, una persona que no tenia mai un no per a ningú, una persona afable i amb un somriure sorneguer. Se n'ha anat sense fer soroll, a poc a poc, com feia les coses, a poc a poc, sense molestar a ningú.

La gent de Salt et trobarem a faltar, trobarem a faltar les teves estones de conversa per parlar de futbol, menjar, l'estiu que vindrà o del temps que fa; el tema poc importava, l'important era poder xerrar, i xerrar.

La pastisseria quedarà òrfena, però tu sempre hi seràs, ens haurem de menjar una Farga per recordar la dolçor del teu tarannà, i a l'estiu quan surti de casa per anar a la cala, que tu tants cops has dibuixat, miraré a través del portal i tu ja no hi seràs per pintar un somriure, un “bon dia”, “un com estàs”.

Gràcies, Miquel, per tot el que hem compartit i per haver estimat i fet tant per Salt. Una forta abraçada als teus fills, Santi, Narcís, Miquel i Lídia.

(*) Jordi Viñas i Xifra és alcalde de Salt

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a

[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia