Necrològiques

Concepció, a reveure

Adéu a una botiguera del Barri Vell

La mort sempre ens agafa per sorpresa. Això és el que em va passar amb vostè, Concepció. Quan dimarts al vespre em van comunicar el seu traspàs, em van sacsejar els sentiments. Concepció, a part de ser una botiguera de l'estimat Barri Vell de Girona, del carrer Abeuradors, on regentava junt amb el seu marit, en Juli Torres, la botiga de fotografia tancada fa anys per jubilació de tots dos, era una bona amiga col·laboradora a l'Exposició de Flors de Girona. Concepció, sap que em sap greu que aquest any pel seu sant no vaig poder parlar amb vostè com altres vegades, però li vaig enviar la felicitació de Nadal, que pel que veig no haurà pogut saber com era per la Maria, que li explicava i llegia, però tinc la seguretat que al lloc on es deu trobar algun àngel la hi llegirà. Recordem amb en Raimon les xerradetes dels dissabtes al migdia, quan venien a dinar amb en Juli i es trobaven una bona colla de botiguers. Concepció, guardo amb molta estima aquelles fotos dedicades que ens va regalar de l'Exposició de Flors a Sant Domènec, on a vostè i la seva germana, la M. Teresa, la Maria Cubarsí sempre els deixava un raconet per embellir amb el toc artístic de les seves mans i amb el que tan estimava, les flors.

Sé que dilluns li van dir adéu al tanatori i ara de ben segur que ja s'ha retrobat amb en Juli, la Maria i molta gent estimada que l'havien precedit. El llegat d'en Juli, sé que el va donar a l'Ajuntament, i per això algun dia els gironins en podrem gaudir. Nosaltres mai oblidarem aquella botiga de fotos del carrer Abeuradors i els seus propietaris, en Juli Torres, que ens va deixar fa alguns anys, i la Concepció Tor, que ens va dir adéu diumenge, després d'anys d'ensurts i patiments.

Descansi en pau.

(*) Raimon i M. Carme Ribas i Mora són fills dels fundadors de la desapareguda Granja Mora

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a

[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia