Canals

L’àmplia varietat de tipus de pa a les fleques busca complaure tots els consumidors

Kamut, espelta o blat de moro?

L’espelta és una antiga varietat de blat amb un alt contingut de nutrients i un gust més intens.

El pa és un aliment bàsic a la taula dels catalans, i en els últims anys ha experimentat una creixent tendència cap a la varietat de farines i tipus de pa disponibles. Tradicionalment, el pa més comú a Catalunya era el pa de blat de moro, però avui en dia hi ha una gran varietat de farines i pa que s’estan convertint en autèntiques tendències gastronòmiques.

Una de les opcions que estan guanyant popularitat és el pa elaborat amb farines d’espelta o kamut.

L’espelta és una antiga varietat de blat amb un alt contingut de nutrients i un gust més intens, mentre que el kamut és una varietat de blat dur amb una textura cremosa i dolça. Aquests tipus de pa són coneguts pel fet de ser més saludables i aptes per a les persones amb intolerància al gluten. Altres tendències son el pa de nous, el pa de figues o el pa de formatge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.