Canals

Publicitat

Passió per la llum

Les sensacions que transmet la llum

Comptem amb molts anys d’experiència i dos espais on podreu veure des de clàssics del disseny fins a les últimes novetats
Il·luminem tot tipus d’espais, sempre tenint en compte l’arquitectura, l’interiorisme, el que desitja el client

Isern Il·luminació som un equip professional, molt implicat i format per donar llum als espais que comparteixen les persones, siguin interiors, exteriors, públics o privats.

La nostra passió és la il·luminació.

Il·luminem tot tipus d’espais, sempre tenint en compte l’arquitectura, l’interiorisme, el que desitja el client, amb tota la sensibilitat que es mereix, per poder amb la il·luminació tancar el cercle de transformar un espai i crear sensacions mitjançant el seu ús.

Aportem les millors solucions i els millors dissenys en cada projecte, amb professionalitat però amb sentiment també, per poder donar així una personalitat a l’espai que l’acaba fent únic, diferent.

Comptem amb molts anys d’experiència i dos espais on podreu veure des de clàssics del disseny fins a les últimes novetats en il·luminació: tècnica, decorativa, d’exterior o industrial, de detall, ambiental o senyalització.

Cobrim tots els camps dins de la il·luminació i disposem de les marques més capdavanteres mundialment.

Arribem, així, a poder fer tot un projecte íntegrament des del principi fins al final, on es veu reflectida la nostra feina, amb la visita al lloc, la presentació d’una proposta, el pressupost i l’execució final.

El nostre missatge: transmetre sensacions mitjançant la llum.

Sense llum no hi ha ombra ni color… La llum ens permet poder veure matisos, textures. Segons la temperatura, la llum ens produeix moltes sensacions, sentiments, estats d’ànim, missatges… Ens pot estimular, donar sensació de fred, confort, calidesa, relaxació…

Amb la regulació de la intensitat lumínica, el que creem són escenes, segons la necessitat… Però també s’hi pot afegir la regulació de la temperatura per crear, així, una escena circadiària, recreant una hora del dia artificialment.

La llum arriba a afectar-nos a nivell personal i no en som conscients, i aquí entrem nosaltres amb l’aprenentatge i la consciència de la llum.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia