Canals

Obra mestra de Kawasaki

Kawasaki ha fet un pas més en la qualitat dels components de la nova Z 750 per fer-la encara més precisa. Incorpora un basculant d'alumini premsat més lleuger –basat en la Z 1000 del 2009–, que a banda d'estalviar pes millora la tracció. Porta acoblat un nou amortidor posterior amb sistema Uni-Track, amb nitrogen al seu interior i un dipòsit de reserva d'aquest gas, per a una conducció esportiva continuada. Aquesta Kawasaki també disposa d'una forquilla davantera de nova fornada (41 mm) que respon d'una manera molt suau en el primer terç del seu recorregut i incrementa la duresa progressivament.

La nova Z 750 presenta novetats en els frens, amb discos lobulats més gruixuts i resistents a la fatiga. La instrumentació és minimalista però no per això és escassa en informació. El propietari d'aquesta preciosa naked podrà triar entre nombrosos accessoris per personalitzar un model emblemàtic des del primer moment.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.