Sense - Avui

Carme Ruscalleda rep a Vic el premi Llonganissa d'or i anuncia un nou plat pel Sant Pau fet amb porc d'huroc de Riudarenes

COMARQUES GIRONINES

La cui­nera del res­tau­rant Sant Pau, Carme Rus­ca­lleda, ha rebut aquest diven­dres al ves­pre el guardó Llon­ga­nissa d'or. Aquest premi que entrega la Indi­cació Geogràfica Pro­te­gida (IGP) Llon­ga­nissa de Vic i s'entrega a per­so­nes que han pro­mo­ci­o­nat els pro­duc­tes genuïnament cata­lans.

Rus­ca­lleda ha asse­nya­lat que s'ha creat un pro­ducte que "tras­passa fron­te­res" i s'ha acon­se­guit "posar-li un cognom" perquè tot­hom asso­cia el pro­ducte amb la ciu­tat. Rus­ca­lleda ha anun­ciat que pro­pe­ra­ment el seu res­tau­rant ofe­rirà un plat fet amb porc d'huroc, una raça por­cina recu­pe­rada per un cri­a­dor de Riu­da­re­nes (Selva).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.