Sense - Avui

Angelina Jolie supera Julia Roberts

People

Julia Roberts sempre havia estat la nòvia d'Amèrica fins que un dia va decidir aparcar temporalment la seva carrera per envoltar-se de criatures. L'any passat, la decisió li va passar factura professional, i Reese Witherspoon la va avançar a la llista de les més poderoses de la Meca del cinema que cada any elabora The Hollywood Reporter. Aquest cop, però, l'actriu més ben pagada no ha estat l'oscaritzada protagonista d'Una rossa molt legal, sinó la mediàtica Angelina Jolie.

Segons la revista, la nòvia de Brad Pitt cobra 15 milions de dòlars per pel·lícula, i com que de moment encara no ha materialitzat el seu anunci de retirada parcial per dedicar-se als seus sis fills, encapçala la llista, seguida per Roberts (que ha cobrat 12 milions per fer Duplicity, que s'estrena l'any que ve) i Witherspoon.

Però la protagonista de Tomb raider no és la primera a la cobejada llista de les 100 dones més importants, que encapçala l'empresària de la comunicació Oprah Winfrey. Fins i tot a Europa en sentim a parlar, i la revista AR (d'Ana Rosa Quintana) s'inspira totalment en el format de la seva, O. Al seu últim número Oprah diu que està enfadada amb ella mateixa perquè ha de reconèixer que torna a pesar força, 90 quilos. Confessa que "ha descarrilat" de l'estil de vida saludable que ha dut en els últims anys per un problema de tiroide. "Estava tan frustrada que vaig menjar el que volia", comenta la presentadora, que sempre ha mantingut una llarga i mediàtica batalla contra el greix de més, i que ara abordarà la qüestió en un pròxim programa televisiu (ho veieu com sap captar l'audiència?).

Mentrestant, el que preocupa Jolie és que Brad Pitt -que ahir presentava el seu nou film, El curioso caso de Benjamin Button- s'interessa ara intensament per l'espiritisme i el més enllà. Segons la revista America's Star, està en plena crisi vital i busca respostes filosòfiques. Com troba temps per fer-ho amb tants bolquers per canviar?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.