Sense - Avui

Veïns de Santa Perpètua, contra un transformador en mal estat

L'Ajuntament ha instal·lat tanques al voltant de la construcció per evitar que els vianants caiguin als sots i promet que l'enderrocarà aviat

Fa tres anys que al carrer Creueta de Santa Perpètua de Mogoda, entre els números 2 i 4, hi ha instal·lada una caseta de l'empresa Fecsa Endesa que havia proveït l'electricitat a una antiga fàbrica, ara substituïda per un bloc de pisos.

Fa prop de 18 mesos s'hi va calar foc i els veïns del bloc van haver de ser ser desallotjats. A partir de l'incident l'estat de la construcció va empitjorar i les destrosses dificultaven el pas dels vianants pel carrer. Fustes podrides, claus oxidats i forats al terra van quedar a la vista, tal com mostren les fotografies que el veí José Manuel Sueiro ens ha enviat per a denunciar el fet.

El perpetuenc va presentar una instància a l'Ajuntament de la ciutat demanant responsabilitats ja que ningú s'havia fet responsable de la caseta elèctrica, ara en desús donat que l'energia del bloc de pisos arriba de les instal·lacions elèctriques situades als baixos de l'edifici, segons Sueiro.

La regidora d'urbanisme, Mª Àngels Sànchez, assegura que la caseta és provisional i que no és pas buida sinó que facilita l'electricitat al bloc de pisos mentre que s'acaba la instal·lació als baixos, tasca que té encarregada Fecsa Endesa. Sànchez no té constància de cap incendi i explica que ha trucat constantment l'empresa elèctrica per que treguin la construcció del carrer Creueta.

A raó de la instància i de les queixes de Sueiro als mitjans, el consistori ha envoltat la caseta amb tanques i assegura que aquest novembre la serà retirada per Fecsa Endesa.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.