Necrològiques

Adéu a Josep Matamala

Dissabte al matí vaig quedar corprès en assabentar-me de la trista notícia de la teva sobtada mort. Tothom et coneixia com en Josep Tiburlàn i per als més propers sempre havies estat una persona generosa, disposada a ajudar tothom on fos i com fos.

En aquests moments de tristor no puc deixar de recordar el teu gest de bonhomia en ajudar la meva mare vídua recent (d'això fa molts anys) en les tasques de conreu de les feixes d'una manera totalment desinteressada. També em vénen a la memòria aquelles torrades de castanyes que any rere any per Tots Sants oferies generosament, junt amb els teus néts, a la nostra família.

Josep, gràcies per tot i per ser com eres, un bon home generós de cap a peus.

Recordo amb gran pena les últimes paraules que vàrem tenir. Et vaig mostrar els meus dubtes sobre el futur de l'eliminatòria del partit de la Copa del Rei amb el Real Madrid i em vares animar tot dient-me que això ja ho teníem al sac. La gent del carrer d'en Calau et trobarem a faltar i costarà molt omplir el buit que has deixat en els nostres cors.

La vinya del Prat del Rei està trista des que ens has deixat, però no pateixis, Josep, que algú continuarà la tasca que amb tant d'amor vas conrear.

Descansa en pau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.