Necrològiques

Gerard Fabregat i Garrigué

Sardanista de Sant Feliu de Guíxols

El sardanista guixolenc Gerard Fabregat i Garrigué va morir abans-d'ahir, dia 9 d'abril del 2013, a l'edat de 71 anys.

Nascut a Sant Feliu de Guíxols el gener del 1941, Fabregat va estar vinculat tota la vida al món sardanista. El 1959 va fundar, juntament amb altres companys, l'agrupació Amics de la Sardana de Sant Feliu de Guíxols, de la qual va ser secretari, tresorer i, finalment, president. Però no s'acaba pas aquí la relació que va mantenir amb el sardanisme. També havia ballat amb la Colla Sardanista Guixolenca des de la fundació, el 1960, fins que es va dissoldre, a començament dels anys setanta.

Fabregat, a més, havia fundat dues colles infantils, Rossinyols i Marinada, avui ja desaparegudes, i havia participat en diversos cursets per ensenyar a ballar sardanes.

Josep Illa, tresorer dels Amics de la Sardana, va destacar ahir la gran feina que va desenvolupar Gerard Fabregat en l'àmbit sardanista, i va remarcar “la seva constància en totes les activitats en què participava”. “Era molt eficient i no parava fins que aconseguia el que volia”, va concloure.

Casat amb Engràcia Fuster i Roselló, era pare de dos fills. La cerimònia exequial se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a l'església parroquial del monestir de Sant Feliu de Guíxols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.