Necrològiques

Pietat Rubio Collados

Va morir a Girona el dia 10 d'abril a l'edat de 73 anys

Pietat, com a veïns d'escala volem agrair el fet d'haver conviscut amb tu, ja que aquest mes de maig farà 10 anys que vàrem arribar al que són les nostres respectives llars. Totes aquestes famílies compartim un trosset d'espai en el qual hem tingut la bona experiència de haver-te conegut.

Dona treballadora, una mare que, tal com hem vist, has donat molt als teus fills, amb l'Emili, el teu espòs, i també amb els teus fills, Emili, Pilar i Quique, has animat durant més de 38 anys totes les viles i pobles de les contrades gironines gràcies a les vostres atraccions per poder esplaiar-se i aconseguir fer més entretingudes i festives les festes majors, tant per als petits com per als grans. Feina feixuga i potser a voltes poc reconeguda.

També aquí, al nostre barri de Sant Narcís, recordarem la teva paradeta al costat de la de l'Emili, amb les típiques ampolles per encerclar amb les anelles, on oferies a la mainada, per endolcir una mica més les tardes, el coto fluix de maduixa i les pomes caramel·litzades, que sempre ens deies que eren d'una recepta pròpia.

Pietat, sempre alegre, valenta i constant, també recordarem el teu balcó engalanat amb les flors i els teus ornaments que, arribat el Nadal, sempre tenies per costum instal·lar. Esperem que siguis exemple del que heu hagut de suportar per culpa d'aquesta greu malaltia (abans en dèiem mal dolent) que esperem que, amb l'ajut dels professionals i amb tots els avenços científics, ben aviat es pugui eradicar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a