Necrològiques

Josep Maria Domènech i Plana

Director formatiu del Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Girona

Ha mort en Josep Maria Domènech i Plana –el senyor Domènech– després d'una prou breu però letal malaltia. Josep Maria Domènech i Plana va morir el 15 de maig del 2013 als 66 anys.

Nascut a Girona l'1 de juny del 1946, va començar la seva activitat professional l'any 1983. Col·legiat des de l'11 de juliol del 1983, ha estat vinculat als òrgans de govern del Col·legi des del 1987, essent un col·laborador infatigable en la difícil tasca de la defensa dels interessos de la nostra professió.

Han estat 25 anys ocupant algun càrrec en la direcció del Col·legi de Girona i sempre, en qualsevol d'ells, va demostrar la seva vàlua i encert en la gestió.

Secretari de la Comissió Permanent, president de la Secció Delegada del Centre d'Estudis, director del Curs Superior d'Assegurances i del Màster en Assegurances i Gestió d'Empreses, membre del claustre de professors, però, per sobre de tot, un home entranyable i un molt bon amic.

Molts de nosaltres devem bona part de la nostra professió al seu mestratge i el buit que deixarà en la nostra institució col·legial és irreemplaçable.

El dolor i el buit més gran, però, el deixa en la seva família: la seva esposa, els seus fills, els seus néts.

Descansi en pau en Josep Maria Domènech.

(*) Antoni Godoy és president del Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Girona

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a