Sense - El Punt

La recepta

Endolcir el dia a dia

GENESCÀ XOCOLATERS, pastisseria nascuda el 1928, va crear una especialitat de dolços artesanals que s'associen a Sabadell, les belgues

Joa­quim Genescà és la ter­cera gene­ració fami­liar que està al cap­da­vant de la pas­tis­se­ria Genescà Xoco­la­ters des que es va fun­dar, el 1928. El seu avi va ser qui va crear el dolç les bel­gues, seguint una for­mu­lació de les pas­tes de te, i el seu pare va ser qui les va anar enri­quint modi­fi­cant la fórmula d'aquest dolç, sem­blant als amet­llats cata­lans. S'han con­ver­tit en tota una tra­dició a Saba­dell, en un esta­bli­ment que ara s'està ampli­ant, i que des del 1992 es va espe­ci­a­lit­zar en la xoco­lata per dife­ren­ciar-se, arran que el mateix Joa­quim aprengués la tècnica de tre­ball del bombó a Bèlgica.

J.​ALEMANY

LES BELGUES
Genescà Xocolaters. Rambla de Sabadell, 152, de Sabadell.
INGREDIENTS:
Farina, nata, mantega i sucre. Les fabriquen diàriament i han d'estar un parell d'hores al forn. Es poden consumir fins a cinc dies després d'haver-les comprades.
Joaquim Genescà treballant a la botiga obrador de la Rambla de Sabadell, en la qual treballen amb productes naturals i s'ho fabriquen tot ells per oferir el màxim de qualitat, preu i servei.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.