Necrològiques

Narcís Amagat Prat

Era un important membre de la família socialista gironina

Ens ha deixat un company i amic molt estimat, en Narcís Amagat, un home treballador i lluitador durant tota la seva llarga vida. Narcís Amagat ha estat un home de conviccions profundes i fermes fins al darrer dia, i un actiu ciutadà fins que les seves forces li ho varen permetre. Encara en les darreres eleccions municipals, com a integrant de la llista socialista que vaig tenir l'honor d'encapçalar, va ser, amb 88 anys, el més gran dels candidats municipals disposats a treballar per la ciutat de Girona. Un dels militants més veterans del PSC a Girona, era també un actiu sindicalista a la UGT. Solidari com era, va ser durant molts anys vicepresident de la Germandat de Donants de Sang de les comarques gironines i membre del comitè gironí de la Creu Roja. Fou també un membre actiu durant molts anys del Consell Municipal de la Gent Gran de Girona i membre del consell consultiu del Consell Comarcal de la Gent Gran. Fou vicepresident del Casal de Gent Gran Onyar-Montilivi i primer secretari d'Unió de Jubilats de la UGT. Era un estret col·laborador de la revista El Roure, després d'haver estat integrant del seu consell de redacció.

Casat amb la seva inseparable esposa, Glòria Usan, pare de dos fills i avi orgullós, era també sentit per tots nosaltres com un important membre de la família socialista gironina. El trobarem molt a faltar.

(*) Pia Bosch i Codolà és portaveu del PSC a l'Ajuntament de Girona

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a