Necrològiques

Ferran Termes i Anglès

Síndic major de la Sindicatura de Comptes entre el 1991 i el 2001

Ferran Termes i Anglès, síndic major de la Sindicatura de Comptes entre els anys 1991 i 2001 i membre del ple de la Sindicatura des de la creació de la institució, el 1984, va morir el 15 d'octubre a Barcelona als 88 anys, segons informa la Sindicatura de Comptes en un comunicat.

Intendent mercantil i auditor censor de comptes amb una àmplia trajectòria de servei públic, va participar en la creació de la Sindicatura de Comptes, el 1984, i en va ser membre durant 17 anys.

Termes va desenvolupar una intensa activitat en el camp de l'auditoria i la gestió, i va formar part de diverses entitats especialitzades. Va ser president de l'Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció (Accid), i soci honorífic de l'Associació Catalana de Gestió Pública, entre altres entitats. Com a síndic major, va participar en l'Organització Europea de les Institucions Regionals de Control Extern del Sector Públic (Eurorai), un espai de cooperació i d'intercanvi d'experiències del qual formen part òrgans de control extern d'àmbit subestatal de tot Europa.

És autor de nombroses obres, entre les quals destaquen L'auditoria de performance, El codi d'ètica i La investigació del frau en el sector públic.

El funeral se celebrarà avui, dijous, a les 16.15 hores, al tanatori de les Corts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a