Necrològiques

Josep Gri i Ferrando

Jardiner i geganter jubilat de l'Ajuntament de Bescanó

Josep Gri i Ferrando va morir d'accident de cotxe el dia 15 d'octubre als 70 anys. Nascut a Sant Daniel el mes de juliol del 1943, va viure a Bescanó durant més de quaranta anys. Casat amb Amèlia Cano, tenia tres fills i dos néts.

Josep Gri va començar la seva vida professional com a aprenent de mecànic i s'hi va dedicar uns quants anys. Després va provar sort amb altres feines, va tenir una peixateria, va regentar un bar, va fer de venedor de productes per soldar metalls i finalment va trobar la feina de la seva vida, dedicar-se professionalment a la jardineria, una feina que li encantava. Va entrar a treballar a l'Ajuntament de Bescanó i a les ordres de l'alcalde, el senyor Soy. Amb el seu esforç, sacrifici i bon gust, va enjardinar i mantenir pràcticament tots els parcs que avui té el poble, i dic sacrifici perquè si convenia anar a tancar els aspersors a plena nit ho feia amb tota la normalitat. Va ser un dels fundadors dels Gegants de Bescanó i a qualsevol acte que se celebrés al poble ell hi era el primer, fins a la seva jubilació, anticipada per la seva delicada salut.

Era una gran persona, aficionat a la cacera i a esmorzar amb la colla, molt amic dels seus amics i gran protector de la família. Serem molts que el trobarem a faltar. La cerimònia es va celebrar ahir a la parròquia de Bescanó.

(*) Narcís Garganta, en nom de tot el grup d'amics més propers

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a